skip to Main Content
64 82 29 90 Ørkebyvej 11, 5450 Otterup

Spændende værksteder

Vi tilbyder fede værksteder og spændende undervisning.
Find et værksted der passer til dig!

Skolens værksteder er skolens pædagogiske krumtap. På værkstedet er det altid elevernes forudsætninger som er udgangspunktet.

Træværksted

Træværksted

Fremstilling og reparation af ting lavet i træ. Værkstedet har produktion til foreninger, institutioner, virksomheder og private. Eleverne på træværkstedet arbejder med forskellige materialer, diverse maskiner og l og håndværktøj. I alle opgaver bruges beregning af materialer, materiallære, forståelse af tegninger mv.

Læs mere

Medieværksted

Medieværksted

Eleverne bliver fortrolige med computerens grundlæggende opbygning og funktioner. Derudover arbejder man på værkstedet med at fotografere og billedbehandling samt at beherske internettet. Eleverne lærer at arbejde med tekstbehandling, regneark og præsentationsprogrammer ved brug af Office XP.

Læs mere

Kreativt Pædagogisk Værksted

Kreativt Pædagogisk Værksted

Det kreative værksted arbejder med sæson- og projektorienteret emner, f.eks. årstiderne, påske, jul og haloeen. Derudover har værkstedet samarbejde med lokale børnehaver, dagplejer og plejehjem om besøg og igangsætning af forskellige arrangementer. I det daglige arbejde indflettes kendskab til SOSU og pædagog området.

Læs mere

Metalværksted

Metalværksted

Værkstedet henvender sig til de elever som gerne vil arbejde med metal, maskiner, svejse og monteringsopgaver. I alle opgaver bruges beregning af materialer, materiallære, forståelse af tegninger mv.

Læs mere

Design- & Tekstilværksted

Design- & Tekstilværksted

På værkstedet får eleverne mulighed for at tilegne sig viden og praktisk erfaring indenfor tekstil og design. Desuden er der mulighed for, at kreative evner indenfor arbejdet med design, beklædningssyning, udklædningstøj og boligtekstiler. I alle opgaver bruges beregning af materialer, materiallære, forståelse af tegninger mv.

Læs mere

Undervisning

Undervisning

På Otterup Produktionshøjskole har du mulighed for at modtage undervisning i dansk og matematik. Undervisningen tilrettelægges i samarbejde med VUC Nordfyn og 10. klasse på Søndersø skole, og kan evt. målrettes eksamen i 9 eller 10 klasse. Der er lektiecafé på skolen, så du har ingen lektier udenfor skoletiden. Der undervises altid i små grupper og i trygge rammer.

Læs mere

Nyheder fra værkstederne

Her finder du nyheder og aktiviteter fra vores mange spændende værksteder.

Samarbede med Home Start

I forbindelse med skolens samarbejde med Home Start beliggende i Storms Pakhus, bringer Fyens Stiftidende…

read more

EGU-afslutning for Nicolai

I dag har vi fejret, at Nicolai er færdig med sin EGU indenfor landbrug. Det…

read more

Elevfortælling om skolen

Maria fra sy- og designværkstedet har skrevet en artikel om sin hverdag på skolen. Det…

read more
Back To Top