8 ting kvinder bør vide om mænd

8 ting kvinder bør vide om mænd

Et forhold kan rumme mange følelser, og selvom det ofte er mænd, der er forvirrede omkring kvinder, så kan der også nemt være misforståelser den anden vej.

Som kvinde kan der nemlig være mange spørgsmål i et forhold. Man kan nogle gange føle sig overset, eller opfatte mandens opførsel på en anden måde, end han egentlig havde intentioner om.

Her er en liste over ting, som kvinder bør vide om mænd. Listen kan måske hjælpe med at få større indsigt i mandens adfærd og forstå mænds handlinger bedre.

Du betyder mere, end du tror

Tænker han mon på mig? Sådan er der mange kvinder, der går tænker i hverdagen.

Mænd viser nemlig ikke kærlighed på præcis samme måde som kvinder gør. Mænd er ikke nær så verbale og giver ikke altid udtryk for de indre følelser.

Men hvis I har et godt forhold, og hvis manden generelt er glad, så kan du også være sikker på, at du betyder rigtigt meget. Tænker han altid på dig? Måske ikke altid, men formentligt rigtigt meget. Alle mænd ønsker at have en god kvinde i deres liv, og hvis du opfylder denne rolle, så betyder du også rigtigt meget i mandens tanker.

Tiden flyver

Tiden går hurtigt som mand. De fleste kvinder ved godt, at mænd har mange interesser, og at det kan være svært for mænd at fokusere på for mange ting på én gang.

Så hvis din kæreste eller mand glemmer en aftale, eller hvis han glemmer at sætte tid til side, så bliv ikke sur – det sker ofte, og problemet kan løses ved at minde ham om de ting, I har planlagt. Det er der nemlig ofte brug for.

Mænd ønsker ikke altid ansvar

Samfundet har traditionelt dikteret, at stærke mænd er dem, der tager ansvar for tingene. Og det er også mænd med ansvar, der er attraktive for kvinder. Det ved du allerede.

Men mænd ønsker ikke altid ansvar. Mænd sætter en ære i at tage ansvar for de store ting, men ikke altid de små ting. Det med at bestille bord til restauranten, gå ud med skraldet, køre ud at hente noget i en butik – det er ikke nødvendigvis det, som en mand sætter ære i. Mange mænd gider ikke de små ting, men tager gerne ansvar for de store. Det kan være værd at huske på i længden.

Umodenhed kan være et turnoff

Vi lever i en verden, hvor både mænd og kvinder har plads til at være umodne. Mange mænd ser det dog som et turnoff, hvis en kvinde er for umoden.

Måske er det charmerende, når man er single og bare vil have det sjovt. Men i et forhold er det meget få mænd, der ønsker en umoden kvinde. Det er rart med en kvinde, der har nogle reelle interesser, og som ikke kun fokuserer på sladder, reality og moderne musik. Lidt dybde kan være godt, og mænd kan især godt lide at dele interesser med partneren.

Mænd kan godt lide at vide, hvad du ønsker

Som kvinde giver man ikke altid udtryk for, hvad man ønsker. Der sendes ofte små signaler og forventninger. Dem fanger mænd dog ikke altid, så hvis du har nogle særlige ønsker, kan det være positivt at være mere tydelig omkring det. Det gør det nemmere for manden at lave planer og give dig særlige oplevelser.

Tid væk fra forholdet kan være godt

Her mener vi ikke en pause fra selve forholdet. Men blot at der kan være tid til andet end blot at være sammen med kæresten/konen hele dagen. Mænd har brug for at være sammen med vennerne og brug for tid til hobbyer. Giv derfor hinanden lidt plads, når der er brug for det.

Mænd fokuserer ikke kun på udseendet

En ret almindelig stereotype er, at mænd kun fokuserer på udseendet. Det er dog ikke helt sandt. Udseendet har betydning, bestemt, men det er ikke det eneste.

Charme, feminitet og adfærd har alle enorm betydning for mandens tiltrækning. Hvis du som kvinde ser super godt ud, men opfører dig dårligt, så vil mænd ikke være ret interesserede i det lange løb. Men hvis du er selvsikker, feminin og charmerende, og du har nogle spændende interesser og aktiviteter i hverdagen, så er det noget, der virkelig gør dig interessant for en mand.

Gode intentioner på bunden

Mænd kan nogle gange virke egoistiske og fraværende. Men de fleste mænd er gode nok på bunden og har egentlig fine intentioner – især for de kvinder, som de holder af.

Overordnet er der mange ting, som kvinder bør vide om mænd, men nogle af de mest generelle informationer er samlet her. Vi håber det kan bruges – et godt og velfungerende forhold er vigtigere end noget som helst andet!

Leave a Reply

Your email address will not be published.