Uge 7 – En anderledes uge på skolen

Som de foregående år, har vi holdt åbent i vinterferien.

Træ-, medie- og syværkstedet og enkelte elever fra kreativt værksted var i skole sammen med Connie, Morten, Jonas og Per.
Hele ugen har været anderledes, da vi har haft fokus på sociale aktiviteter og hygge. Vi har selv stået for maden, hvor flere elever har været i køkkenet.
Derudover har vi været på museum, spillet forskellige spil, været i biografen, og torsdag var vi med tog til København, hvor vi se en film og udstilling på Planetariet, spiste alverdens lækker mad på papirøen, kanalrundfart og strøgtur.

Det har været en rigtig hyggelig uge, hvor eleverne på tværs af værkstederne har hygget sig med de forskellige aktiviteter.

Vi lærere har også haft en god uge, og vi er glade for at se, hvor meget eleverne hygger sig. De får rigtigt meget ud af at være i skole på denne måde.

Tak til alle jer elever, som var med, og I må have en rigtig god ferie.