Oplæg ved Jeanett

Oplæg Ved Jeanett

I dag har Jeanett fra vores KUU hold holdt et oplæg med titlen “fra specialklasse til normalklasse med funktionsnedsættelse.

Jeanett fortalte om sin opvækst, hvor hun har haft støtte fra børnehaven og frem til udskolingen.

Jeanett var meget ærlig i sit oplæg, hvor hun fortalte om de udfordringer hun har haft i sin opvækst, men hun fortalte også, hvordan hun med støtte egen vilje kæmpede for, at hun skulle ende sin folkeskole uden støtte, som rent faktisk lykkedes for hende.

Hun kom med en opfordring til skolens elever om, at de skal kæmpe, hvis de har det svært, og at man kan komme til hende, hvis man gerne vil høre mere eller få en snak.

Skolens øvrige elever hørte godt med, og de fleste af eleverne har stor respekt for Jeanetts mod til at stille sig op.

Flot klaret, Jeanett.