Samarbejdsaftale med UUO

Vi har et samarbejde med UUO omkring visitation og det daglige arbejde med vores elever. Læs mere i aftalen herunder.

UUO-aftale

Samarbejdsaftale med erhvervsskoler

Vi har sammen med andre produktionsskoler på Fyn startet et samarbejde med erhversskolerne i UUOs områder: Assens, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg og Odense.

Samarbejde med erhversskoler

Samarbejdsaftale med Misbrugscentret i Odense

Odense Misbrugscenter - UngeafdelingenOtterup Produktionshøjskole har startet et samarbejde med misbrugscenteret i Odense. En medarbejder fra misbrugscenteret vil jævnligt komme en gang om ugen, hvor hun vil tale uformelt med eleverne omkring hash og andre rusmidler. Da vi har en holdning til rusmidler er dette en god måde at gøre det på, for at skabe dialog og hjælp, men ikke løftede pegefingre eller at skulle teste eleverne.

Det er vigtigt at fastholde, at der ikke er behandling på Otterup Produktionshøjskole, men tale om oplysning, rådgivning og vejledning.

Otterup Produktionshøjskole