Samarbejdsaftale med UUO

Vi har et samarbejde med UUO omkring visitation og det daglige arbejde med vores elever. Læs mere i aftalen herunder.

UUO-aftale

Samarbejdsaftale med erhvervsskoler

Vi har sammen med andre produktionsskoler på Fyn startet et samarbejde med erhversskolerne i UUOs områder: Assens, Kerteminde, Nordfyn, Nyborg og Odense.

Samarbejde med erhversskoler

Samarbejdsaftale med Misbrugscentret i Odense

Odense Misbrugscenter - UngeafdelingenOtterup Produktionshøjskole har  et samarbejde med misbrugscenteret i Odense. Vi har en holdning til rusmidler. Skolen vil skabe dialog og hjælp, men ikke løfte pegefingre eller teste eleverne.

Det er vigtigt at fastholde, at der ikke er behandling på Otterup Produktionshøjskole, men tale om oplysning, rådgivning og vejledning.

Samarbejdsaftale omkring Garantiskoleordning

Vi har sammen med øvrige uddannelsesinstitutioner indgået aftale om at fastholde de unge i uddannelse eller arbejde.

Otterup Produktionshøjskole