Nye ansigter på skolen

Nye Ansigter På Skolen

Vi har fået startet vores undervisning op, og vi har i den forbindelse lavet et samarbejde med Nordfyns Ungdomsskole.
Vi har fået tilknyttet Allan Hansen, som underviser vores elever i dansk og matematik med henblik på, at de skal have folkeskolens afgangsprøve.

Allan har skrevet en lille præsentation af sig selv:

Jeg er bosiddende i Otterup. Jeg har tre drenge og er gift.

Jeg er uddannet lærer og har undervist i rigtig mange forskellige fag i Folkeskolen, Teknisk Skole og på en specialskole.

Jeg synes at det er sjovt at undervise – det er jo heller ikke mig der skal lave alle lektierne. Det har jo sin fordel.

Jeg hygger mig med rigtig mange ting bl.a. fiskeri, badminton, cykling, volleyball, kajaksejlads og andre aktive ting.

IMG_4082

Ydermere har vi lige nu Bent Jørgensen i jobprøvning. Han skal hjælpe Rikke vejleder med praktikker, og han har allerede kastet sig godt ud i arbejdet.
Han har også skrevet et par ord som sig selv:

Jeg hedder Bent og er sportsnørd og familiemenneske. Har to børn og to børnebørn, som er mit et og alt.

Jeg er træner i fodbold og elsker at tage ud at se sport af alle slags.

Jeg er udlært smed, men jeg har i mange år arbejdet med unge mennesker som bla. mentor.

Jeg er også “voksenven ” for en dreng på 8 år. Jeg elsker hver dag at gå lange ture af min hund.

Jeg er flex-jobber efter en arbejdsskade, som har ødelagt min højre skulder.

IMG_4086