Kom ud af PomFritten

Kom Ud Af PomFritten

Vi har i dag haft elever fra skolen på boldbanerne i Otterup for at hjælpe til ved arrangementet “Kom ud af PomFritten – Brug bolden”.

‘Kom ud af PomFRITTEN – brug bolden’, er DBU’s rekrutterings – og sundhedsaktivitet for 5-10-årige piger og drenge. Børnene skal sammen med pædagoger i landets SFO’er og fritidshjem tilbydes en oplevelse af, at der er en sammenhæng mellem fodbold og bevægelse, sundhed og godt kammeratskab i danske fodboldklubber.

Vores elever skulle hjælpe til ved arrangementet både i dag tirsdag og i morgen onsdag. De skal hjælpe til ved de forskellige aktiviteter og være såkaldte miniagenter.

Vores mediehold kørte selvfølgelig op for at sige hej og tage billeder.

Der var højt humør hos både børnene, eleverne og de andre omkring arrangementet, det skyldtes nok både det fantastiske vejr og de engagerede folk.

IMG_3021 IMG_3023 IMG_3026 IMG_3027 IMG_3031 IMG_3034 IMG_3039 IMG_3045 IMG_3048